Bieren

Maîtresse

MOUTIG EN HOPBITTER

Een vrij zwaar, bovengistend bier met een alcoholgehalte van 10%. Hergisting op fles. Goud tot bronskleurig met een moutige, hopbittere smaak, zoals een Tripel hoort te zijn.

ALC
10%
VOL
33cl & 75cl
Maîtresse

Kruidig aroma

Een donker, middelmatig zwaar bier met een alcoholgehalte van 9%. Hergisting op fles. Van hoge gisting en met een kruidig aroma. Met mate te degusteren.

ALC
9%
VOL
33cl & 75cl
Maîtresse

Pittig blondje

Een iets lichter biertje met een alcoholgehalte van 7,5%. Fruitig aroma en gekruid met koriander en sinaasappel. Een pittig blondje vol smaak!

ALC
7,5%
VOL
33cl & 75cl
Maîtresse
Water is pas lekker als het door de brouwerij is geweest.
Maîtresse
Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse Maîtresse

Over ons

Maîtresse

Maîtresse-bier is het resultaat van een intense samenwerking tussen Wouter Vermeersch (Brouwerij Eutropius) en Filip Dobbels, beiden gepassioneerd door bier.

De Maîtresse-bieren worden gebrouwen bij Brouwerij Eutropius in Menen, van oudsher een streek van kleine artisanale brouwerijen. Ons hoppebier wordt steeds met veel liefde en op dezelfde wijze als vanouds gebrouwen: enkel met natuurlijke producten en zonder kunstmatige toevoegingen zoals kleurpigmenten, schuimverbeteraars of artificiële smaakversterkers. En dat proef je!

Hoe serveren

De nieuwe manier van bier drinken

Zware bieren worden langzamer gedronken, waardoor ze al snel te warm worden. Daarom serveert u onze bieren, voorgekoeld in de frigo, best in onze ijsemmer. Laat ze een kwartiertje frapperen in de ijsemmer vooraleer u ze uitschenkt. Het bier is dan niet alleen lekker fris, het creëert ook nog eens een feestelijke sfeer! Onze bieren zijn zowel in 33 cl- als in de iets elegantere 75 cl-flessen verkrijgbaar. Maîtresse, een opwaardering van bier!

Onze bieren, met liefde en passie gebrouwen, drinkt u met mate!

Maîtresse

Contact

Maîtresse
Dronckaertstraat 64
8930 Rekkem
Belgium
T +32 476 87 61 55
info@maitresse.be

Openingsuren winkel

WOE 14:00 - 18:30
DON 14:00 - 18:30
VRIJ 14:00 - 18:30
ZAT 10:00 - 12:00
  14:00 - 18:30

 

Maîtresse
Laat u verleiden door onze Maîtresses en geniet!